ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι επισκέπτες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνουν σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν και να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών τους.

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών ή όσο ορίζει ο νόμος για τη κατανάλωση αλκοόλ στη χώρα κατοικίας τους.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  • Μέσα από το website της ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ, στην διεύθυνση apalarina.gr.
  • Fax, στον αριθμό 22710-23101
  • Email, στη διεύθυνση [email protected]
  • Μέσω τηλεφώνου, στους αριθμούς 2271023927 και 2271022328 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, Δευτέρα έως Σάββατο από 9:00 έως 15:00.

Στις παραγγελίες μέσω FAX ή email, μην ξεχάσετε να περιλάβετε τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, γιατί ακόμα και αν τα στοιχεία που μας αποστείλατε με Fax ή email είναι πλήρη, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΕΦΚ ΚΑΙ ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Με Πιστωτική Κάρτα ή Χρεωστική Κάρτα.
  2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
  3. Με Αντικαταβολή.

Για πληρωμή με αντικαταβολή θα πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας κόστη και επιβαρύνσεις αναγράφονται στη φόρμα παραγγελίας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : Αρ. Λογ.: 490/440570-62
IBAN: GR23 0110 4900 0000 4904 4057 062

ALPHA BANK : Αρ. Λογ.: 600.00.2330.002027
IBAN: GR79  0140 6000 6000 0233 0002 027

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής.

Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες ώστε τα προϊόντα που προωθούμε στους πελάτες μας να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις κατά τις οποίες ένα προϊόν μπορεί να είναι σπασμένο χωρίς -τις περισσότερες φορές- δική μας ευθύνη.

Γίνεται αντικατάσταση του σπασμένου προϊόντος μετά από επικοινωνία με τον διανομέα.

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων το αργότερα μετά από 24 ώρες από την παραλαβή του προϊόντος. Παρακαλούμε τους πελάτες μας να μας ενημερώνουν σχετικά μέσω της ιστοσελίδας «Επικοινωνία» επιλέγοντας σα θέμα επικοινωνίας «Σχετικά με μια παραγγελία» και αναγράφοντας το ακριβές πρόβλημα. Αρμόδιος συνεργάτης πιθανόν να επικοινωνήσει με τον πελάτη σχετικά, ο δε πελάτης ενημερώνεται για την αποδοχή της επιστροφής μέσω email.

Στην αναγραφή του προβλήματος παρακαλούμε να δηλώνετε και εάν επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σας ή την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας άνευ επιβάρυνσης για τον πελάτη εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν από την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς. Η επιβάρυνση αυτή ισχύει και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που, για οποιονδήποτε λόγω, αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιβάρυνση αποστολής.

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. Δεχόμαστε την ακύρωση παραγγελίας η οποία περιέχει προϊόντα μόνον εφ’ όσον η παραγγελία ακυρωθεί εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της.

Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων προς τον πελάτη για οποιονδήποτε λόγο γίνεται μόνον με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη από τον οποίο έγινε η ανάληψη των χρημάτων, ή με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη.

Σε περίπτωση που η αρχική είσπραξη έγινε με αντικαταβολή, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

 

 

Ενημέρωση
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.