Σήμερα η «Κληρονόμοι Ι. Λεωνίδα Σεραφείμ», η εταιρεία πίσω από την αγαπημένη μας Απαλαρίνα, διευθύνεται από επτά μετόχους – απόγονους του θρυλικού Ιωάννη Σεραφείμ, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τη συνταγή του προγόνου τους. Με την αγάπη και το μεράκι του για τα εκλεκτκά προϊόντα της Χίου, μέχρι την τεχνική που υπαγορεύει η παράδοση, οι Κληρονόμοι Ι. Σεραφείμ προσφέρουν ενάμιση αιώνα αργότερα το αγνό και παραδοσιακό ούζο Απαλαρίνα, πλαισιωμένο πλέον από μια σειρά προϊόντων που μας χαρίζουν ακόμα περισσότερες παραδοσιακές γεύσεις, ακόμα πιο δυνατές αναμνήσεις.

Πέρα από το Ούζο Απαλαρίνα, Το Παραδοσιακό και Το Μερακλίδικο, η σειρά παραδοσιακών προϊόντων αγκαλιάζει την περίφημη σειρά λικέρ από το μυροβόλο Κάμπο τις Χίου με γεύσεις Μαστίχα, Μαστίχα & Ρόδι, Περγαμόντο, Τριαντάφυλλο, Μανταρίνι και Αμύγδαλο, ενώ τη σειρά αυτή συμπληρώνουν το Ανθόνερο και το Ροδόσταμο, κλείνοντας το καθένα μοναδικά αρώματα και ιστορικές παραδοσιακές γεύσεις της Χίου σε ένα μπουκάλι.

Σήμερα η Απαλαρίνα διασχίζει καθημερινά τα σύνορα της Χίου, ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο με πολλή αγάπη και σεβασμό τις ρίζες της στο νησί όπου γεννήθηκε και παράγεται.

Χρησιμοποιώντας τα ίδια καζάνια και ακολουθώντας την ίδια χρυσή συνταγή απόσταξης, οι Κληρονόμοι I. Σεραφείμ μοιράζονται και μεταφέρουν αδιάβλητη, τέσσερις γενιές μετά, την αγάπη του προγόνου τους για παραδοσιακές και ευωδιαστές χιώτικες δημιουργίες.

Ενημέρωση
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.